От известно време знаем, че Брад Пит и Джордж Клуни работят

...
От известно време знаем, че Брад Пит и Джордж Клуни работят
Коментари Харесай

16 години по-късно - Брад Пит и Джордж Клуни отново заедно

От известно време знаем, че Брад Пит и Джордж Клуни работят дружно по  " Вълци единаци " (Wolfs) - комедия с нотки на трилър. И няма по какъв начин да не се вълнуваме, тъй като сме огромни почитатели и на двамата.
 Wolfs с Брад Пит и Джордж Клуни във Wolfs - актьорите още веднъж дружно на екран
Брад Пит и Джордж Клуни още веднъж дружно на екран

Какво ги чака в Wolfs

Освен това, филмът е ще събере двамата артисти дружно на екран за първи път от 16 години. Последно Пит и Клуни си партнираха в " Изгори след прочитане " (2008 г.). 

" Вълци единаци " е продуциран от Apple TV+, само че ще го забележим тази есен по кината с помощта на договорката сред стрийминг платформата и Sony. Първият филмов откъс пък ни напомни за какво сме толкоз обнадеждени и нетърпеливи да видим филма.

Във кино лентата Пит и Клуни влизат в функциите на двама мистериозни мъже, чиято работа е да вършат това, което никой различен не желае и не може - да се отървават от трупове и неуместни доказателства.

По стичане на събитията обаче се оказват въвлечени в едно " разчистване ", което ще ги извади от удобната им зона. Ще им се наложи да работят в екип, с цел да схванат какво се случва и кой се пробва да ги прецака.

Става още по-сериозно и занимателно, когато схванат, че са забъркани опиати, а мъртвецът, за който са извикани в началото, в действителност е жив. Освен и Джордж Клуни, във  " Вълци единаци "  ще забележим още Остин Ейбрамс и Ейми Райън. Филмът е режисиран и написан от Джон Уотс.

" Вълци единаци " е по кината от 20 септември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР